Kosmetologihoidot

Kasvot

Kasvohoidoissa käytämme ranskalaista ekosertifioitua Phyt´s sarjaa 

Purifiant

60/80 min

Tasapainottava ja puhdistava hoitokokonaisuus joka sopii seka- ja rasvaiselle iholle. Soveltuu erityisen hyvin iholle joka tarvitsee syväpuhdistuksen. Hoito hillitsee runsasta talineritystä, poistaa ihon kiiltelyä sekä rauhoittaa ja ehkäisee tulehduksia ihossa. Hoito sis. pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta, mekaaninen puhdistus, kulmien muotoilu, naamio ja hoitovoide. Pidempi hoito soveltuu parhaiten jos haluat kasvojen ja decolleten hieronnan lisänä.

69/85€

Reviderm

60/80 min

Virkistää ja kirkastaa kaikkia ihotyyppejä. Parantaa ihon hapenottokykyä, aktivoi solutoimintaa ja lisää ihon kosteuspitoisuutta lehtivihreän avulla. Hoito sis. pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta, kulmien muotoilu, kasvojen/decolleten hieronta, naamio, seerumi ja hoitovoide. Pidempi hoito soveltuu parhaiten jos myös haluat mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä pidemmän hieronnan.

69/85€

Aqua

60/80 min

Kosteuttava ja ravitseva erikoishoito normaalille, kuivalle, herkälle ja pintakuivalle sekaiholle. Syväkosteuttava hoitokokonaisuus palauttaa menetetyn kosteuden ihoon käyttäen luonnonmukaista hyaluronihappoa ja Aloe veraa. Hoito sis. pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta, kulmien muotoilu, kasvojen ja decolleten hieronta, erikoisnaamio, seerumi ja hoitovoide. Pidempi hoito soveltuu parhaiten jos myös haluat mekaanisen ihonpuhdistuksen lisänä.

79/95€

Sensi Phyt´s

60/80 min

Herkälle, kuivalle, helposti reagoivalle ja allergiselle iholle suunnattu hoito. Ihosi vahvistuu ja tasapainottuu mm. hoitavista luomuöljyistä, puuvillakukan uutteesta, aloe verasta ja karitevoista. Hoito sis. pintapuhdistus, hörytys, kuorinta, kulmien muotoilu, kasvojen ja decolleten hieronta, erikoisnaamio, seerumi ja hoitovoide. Pidempi hoito soveltuu parhaiten jos myös haluat mekaanisen ihonpuhdistuksen lisänä.

79/95€

Multi-Vita

60/80 min

Ikääntyvälle iholle, luonnollisesti liftaava ja ravitseva erikoishoito sisältäen runsaasti ihon tarvitsemia vitamiineja (A, B, C, E). Ihanteellinen "tuhkimohoito". Kirkastaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti ja sopii miltei kaikille ihotyypeille. Ikäsuositus 40+. Monivitamiinihoidossa käytetään mm. luomuporkkanaöljyä ja- porkkanauutetta, joiden beetakaroteeni tekee erittäin hyvää iholle. Hoito sis. pintapuhdistus, höyrytys, kuorinta, kulmien muotoilu, kasvojen ja decolleten hieronta, erikoisnaamio, seerumi ja hoitovoide. Pidempi hoito soveltuu parhaiten jos myös haluat mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä pidemmän hieronnan. 

79/95€

White Bio-Active

60/80 min

Hoitokokonaisuus pigmenttimuutoksiin. Häivyttää tehokkaasti maksaläiskiä ja tasoittaa ihon väriä. Sopii hyvin vaalentamaan myös punakkaa laikukasta ihoa. Hoidossa käytetään laadukkaita hoitavia kasviöljyjä ja kasviuutteita (mm. luomupersilja- ja luomutalvikki öljyä). Hoidon jälkeen ihon sävy on tasoittuneempi, siloisa sekä kimmoisa. Hoito sis. pintapuhdistus, hörytys, kuorinta, kulmien muotoilu, kasvojen ja decolleten hieronta, erikoisnaamio, seerumi ja hoitovoide. Pidempi hoito soveltuu parhaiten jos myös haluat mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä pidemmän hieronnan.

79/95€

Esteettinen akupunktio

60 min

Kiinteyttää ja kirkastaa sekä parantaa ihon väriä, hidastaa kasvojen vanhenemista, hoitaa tummia silmänalusia ja silmäpusseja, myös akneiholle. Hoidamme pisteitä jaloissa, käsissä ja kasvoissa. Tämä edistää verenkiertoa, poistaa kuona aineita ja stimuloi kollageeni- ja elastiinisäikeitä kasvoissa. Iho kirkastuu ja kiinteytyy. Sopii kaikille jotka haluavat ylläpitää ihon hyvinvointia luonnollisesti!

55€


Mikroneulaus

45 - 60 min

Tällä hoidolla voit saada huomattavan avun ihollesi m.m. arvet, rypyt, pigmenttimuutokset, auringon vaurioittama iho ja couperosa. Tämä hoito sis. pintapuhdistus, puudutus tarvittaessa, seerumi, rauhoittava naamio ja hoitovoide. Suositellaan 3-6 hoitosarjaa.

99/80€

Kasvojen imukuppihieronta

45 min

Luonnollisesti kiinteyttävä ja puhdistava hoito. Erityisen hyvä jos kärsit silmäpusseista tai jos sinulla on väsynyt tai epäpuhdas iho. Hoito stimuloi verenkiertoa ja lymfaa tehokkaasti. Hoitoon kuuluu pintapuhdistus, kasvojen ja decolleten kuivakuppaus, naamio sekä hoitovoide. 

50€Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu

30 min

Meiltä löytyy valikoimasta perinteisä sekä kasvivärejä. Väri pysyy n. 4 viikkoa. 

Alk. 15€

Ripsien kestotaivutus

60 min

Ripsien taivutus on hellävarainen hoito joka antaa sinulle hienosti kaarretut ripset. Silmät aukenee ja saat virkeämmän katseen ja ripset näyttävät pidemmiltä. Hoitoon sisältyy ripsien värjäys. Pysyvyys n. 4-8 viikoa.

69€Kädet & Jalat


Pika manikyyri

30 min

Joko hoitava käsienhoito tai kynsien viilaus ja lakkaus

35€ 

Klassinen Manikyyri

n.50 min

sis. kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen ja hoito, hieronta ja lakkaus.

45€Klassinen Jalkahoito

n. 60 min

 Hoitoon sis. sis. jalkakylpy, raspaus, känsien ja liikavarpaiden poisto, kynsien läpikäynti, hieronta  tai  lakkaus.

60€


Spa Jalkahoito

90 min

Hoitoon sis. jalkakylpy, kuorinta, raspaus, känsien ja liikavarpaiden poisto, kynsien läpikäynti, kosteuttava naamio, pitkä hieronta ja haluttaessa lakkaus. 

75€


Jalkahieronta

30 min

Aloitamme rentouttavalla jalkakylvyllä ja kuorimme jalkaterät sekä pohkeet. Sen jälkeen saat istua tai maata ja vastaanottaa ihanan virkistävän jalkahieronnan. Todella hyvä väsyneille jaloille! 

35€


Vahaus

Sokerointi

alk. 15 min


Vahaukset tehdään luonnollisella sokerivahalla joka on todella mieto ja sopii herkällekin iholle. Karvat poistetaan kasvusuuntaan joten sisäänkasvaneen karvan mahdollisuus on todella pieni. Sokeri on myös vesiliukoinen joten jäännökset saadaan pois vedellä. Pysyvyys n. 4 viikoa. 

Alk. 15€ 


Pakettihoidot

Jos haluat nauttia vähän enemmän...

Relax

90 min

Kuumakivihieronta & Intialainen päähieronta

75€

                                

Energia

90 min

Shiatsuhieronta & Reiki

75€


Harmonia

90 min

Spa kasvohoito & käsi- ja päähieronta

90€


Helheten

150 min

Sisältää kasvohoidon ihotyypin mukaan, pika manikyyrin ja spa jalkahoidon.

149€