Energibehandlingar

Hjälper dig att hitta välbefinnande och balans i vardagen


Reiki Healing

60 min

Reiki är en gammal behandlingsform som härstammar från Japan, som på ett naturligt sätt balanserar vår kropp och vårt sinne. Healingen sätter igång energiflödet och chakran balanseras, för att hjälpa kroppen till självläkning och att nå den optimala hälsan.

Healingen passar utmärkt för att lindra värk, stress, trötthet, utbrändhet, sömnsvårigheter, magproblem m.m.

Vid själva behandlingen är du fullt påklädd och ligger på en behandlingsbänk. Händerna placeras på eller strax ovanför din kropp i olika positioner. Via händerna flödar sedan reikienergin till din kropp

Behandlingen är avslappnande och behaglig, den avslutas sedan med ett kort samtal om upplevelserna under behandlingen.

65€
Emotioncode Healing

45-60 min

Behandlingen går ut på att identifiera och frigöra låsta känslor från kroppen med hjälp av muskeltest. (Kinesiologi)

En låst känsla är en negativ känsla som inte har blivit prosesserad fullt ut av vår kropp.  Denna negativa känsla (eller vibration) kan påverka vår kropp rent fysiskt, vilket leder till att vi kan uppleva smärta och även sjukdomstillstånd.

Bradley Nelson, kiropraktisk läkare, märkte detta samband då han behandlade sina patienter. Ofta kom värkarna tillbaka efter behandlingen för att känslominnet inte frigjordes från kroppen. Han utvecklade därmed Emotioncode metoden för att hjälpa sina patienter bli av med sina smärtor på djupet. Om du tex. någon gång varit med om hjärtsorg så vet du att det kan kan kännas som ett fysisk tryck vid bröstet.

Din kropp är intelligent och vet vad som gör dig sjuk eller hindrar dig från att leva fullt ut, all info finns i ditt undermedvetna! Genom att identifiera och frigöra dessa låsningar ger vi kroppen en möjlighet att självkorrigera. Ofta märker man att fysiska och/eller emotionella tillstånd försvinner helt och hållet och man känner sig både lättare och friare i kroppen.

Behandlingen kan hjälpa dig med:

       

  • Värk (Axlar/Nacke/Rygg osv.)

  • Emotionella problem (Depression, Panik, Ångest osv.)

  • Hormonella obalanser (Hudproblem, Barnlöshet osv.)

  • Olika blockeringar (Karriär, Pengar, Kärlek osv.)

Du kan komma på en behandling för ett specifikt symptom eller visst problem, då kan det räcka med en behandlingsgång.

I vissa fall upptäcker vi att det finns mera som behöver frigöras för att ditt tillstånd ska lätta och då kan det vara bra med en behandlingsserie på 3-10 ggr.

60€/ behandling